BEHANGER EDE

Behanger Ede
Behanger Ede-Glasvlies
Behanger Ede
BEHANGER EDE

Bent u op zoek naar een behanger in Ede? Jans Schildersbedrijf uit Ede beschikt over een vakkundig team van behangers met een jarenlange ervaring. Dus voor een vakkundige behanger neemt u contact op met Jans Schildersbedrijf uit Ede.

BEHANG

Behang is weer helemaal in de mode. Tegenwoordig is er een zeer ruimte keuze uit verschillende behangmotieven, -prints en soorten. Het is zelfs mogelijk om uw eigen foto op behang te laten drukken! Jans Schildersbedrijf – dé behanger uit Ede werkt alleen met kwaliteitsbehang van o.a. de volgende merken: EijffingerVoca (BN Wallcoverings) en AS Creation.

GLASVLIES

Glasweefselbehang, ook wel glasvlies genoemd is een zeer duurzame wandbekleding. De combinatie van vlies en het weefselstructuur geeft een sterke soort wandbekleding, die scheuren en barsten kan laten verbergen. Glasvlies is dus uitermate geschikt voor wanden die het zwaar krijgen te verduren of reeds beschadigd zijn. Bovendien is glasvlies brandvertragend.

BEHANGER EDE: CONTACT

Jans Schildersbedrijf – dé behanger uit Ede; vakkundig, precies en met liefde voor het vak. Indien u vragen heeft, onze collectie van behang of glasvlies wilt zien of een offerte wilt ontvangen, dan dan gerust contact met ons op.